tisdag 23 april 2013

Tankar... Uttråkad... Frustrerad... Lägenhet... Eh, sorry!

Jag tror inte att jag är lika deprimerad längre. De senaste 2 veckorna (på ett ungefär, jag vet inte riktigt) har faktiskt varit helt okej. Jag har tänkt mycket. På både små och stora saker - och jag har faktiskt lyckats intala mig själv om att man faktiskt inte alla gånger behöver komma fram till någonting. Ibland räcker det med att bara tänka. Det har varit jobbigt, till och från, det måste jag erkänna, men det känns faktiskt något lättare att att just tillåta det att komma fram, bli undersökt, och sedan undanstoppat igen.
Den största grejen jag nog kommit fram till dock, är att jag är så himla uttråkad. Jag gör ingenting med min vardag, jag ser på TV, äter och sover, ungefär. Skulle jag komma på någonting som jag faktiskt skulle vilja göra, så slutar det i princip alltid med att jag inte orkar (= skuld- och skamkänslor) eller så vill eller kan inte andra personer hänga med mig på mina idéer. (= jag blir sur) [dock inte på dem personligen, snarare på situationen]

Så, vad jag behöver göra är att skaffa mig en hobby. Jag har varit inne på det här spåret hundratals gånger tidigare, men jag har aldrig hittat något. Jag är snart 25 år, och jag har aldrig haft en hobby! Aldrig!
Inte undra på att jag blir uttråkad, frustrerad och deprimerad...

Om det är så stor del att hitta på någonting här, just nu, vet jag däremot inte. Jag flyttar snart. Har jag tur så är det bara en dryg månad kvar. Jag tror att jag är frustrerad över det faktum över att jag inte gillar när andra "bestämmer över mitt öde" heller. (syftar på uthyrningsavdelning inom GotlandsHem) så jag fortsätter rulla tummarna.
JAG VILL FLYTTA NU!

Vill även passa på att "be om ursäkt" för alla dumma grejer jag gör, i och med detta. Jag kan bete mig konstigt, säga konstiga saker, göra konstiga saker.. You name it. Men ni som känner mig vet hur jag blir... Stå bara ut, ni vet om att jag gottgör er när jag är balanserad igen, ha bara tålamod. Står ni bara kvar bakom mig, så hittar jag er lättare. 


2 kommentarer: